VILA I FRID, EBBA!

"Har kört på de otrogna, och jag är nöjd med det jag har gjort". Det är en av förklaringarna som terroristen från fredagens hemska attack har gett till polisen. En av de "otrogna" var en oskyldig 11-årig flicka vid namn Ebba Åkerlund, med rötterna i Norrfjärden utanför Piteå. Ebba var på väg hem från skolan, och hade stämt möte med sin mamma, på Drottninggatan vid Åhléns-varuhuset.
 
Ebba kommer aldrig någonsin mer att komma hem med sin skolväska till sin familj. Hennes unga liv fick ett abrupt slut klockan 14.53 fredagen den 7 april 2017. Mot bakgrund av den här tragiska händelsen måste man ställa sig frågan; är det under sådana här betingelser vi skall framleva våra liv i fortsättningen? En viktig fråga som kräver ett omgående svar.
 
VILA I FRID, EBBA!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: merja

Han är ett själlöst kreatur och jag mår illa av att se hans flinande ansikte som illustration till alla reportage om honom på nyheterna. Nöjd med att ha kört över en liten fin elvaåring! Hur ser han förresten vilka som är hans sort eller inte när han kör in i en folkmassa? Har han förvarnat sina gelikar genom något forum?

Ebba lilla, vila i frid! Jag är så fruktansvärt ledsen över att du inte fick leva ditt liv längre än så här, över att din familj måste känna ofattbart djup sorg och saknad.

2017-04-11 @ 09:04:34
Postat av: lildurk.com

Awesome article.

Postat av: marketwatch press release

It's remarkable in support of me to have a web site, which is valuable in favor of my experience.
thanks admin


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0