320.000 för att de mördade sitt spädbarn

I juni 2016 avled ett fem månaders spädbarn, på Centralsjukhuset i Karlstad på grund av svåra skallskador. Läkaren larmade polisen, en 26-årig kvinna anhölls och häktades misstänkt för mord. Hon bodde med barnet på ett asylboende i Sunne. Några veckor därpå häktades en 20-årig man misstänkt för mord på barnet. Han var tillika far till det mördade spädbarnet.
    - Vi vet att någon av dem har gjort det, sa polisen senare.
 
Eftersom de båda skyllde på varandra, kunde man inte bevisa vem som gjorde det. Resultatet blev att paret "belönades" med 160.000 var, dvs 320.000 svenska "blodiga" kronor.
 
Landet Sverige måste vara varje kriminells våta dröm att bo och begå det mest hemska brott i. Signalen till varje mördare, bedragare, tjuv, våldtäktsman i största allmnhet: Åk för guds skull till Sverige, där blir du/ni belönade. Det är där som gärningsmännen/kvinnorna får uppmärksamhet, och där offren blir bortglömda.
 
Roger Lindqvist - (jag mår illa)
 

Kommentarer
Postat av: Tomas

Dårhuset Sverige i ett nötskal. Läs Stefan Krakowskis utmärkta insändare på Aftonbladet Debatt idag : ! " Vi måste sluta tycka synd om förövarna". Bra skriven artikel , ett ord i rättan tid skulle man kunna säga. Med vänlig hälsning Tomas

2017-08-28 @ 14:13:12
Postat av: Roger

Hej Tomas! Jag håller med om att det börjar likna ett dårhus. Speciellt när man ser såna här vedervärdiga domslut. Det känns nästan som om det sunda förnuftet inte är närvarande.

Mvh Roger

2017-08-28 @ 23:09:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0