Ett gäng primitiva stenkastare

Ett gäng rätt så primitiva människor har återigen uttryckt sig genom att kasta sten på polisen. Lyckligtvis så skadades ingen av poliserna. Det jag betraktar som konstigt är att ingen är gripen. Det är just precis därför som jag tänkte testa en grej i morgon. Jag kommer att ställa mig vid ICA-Lundmans och ta en skottkärra fullastad med gatsten, och kasta mot kunder och bilar. Medan jag slänger iväg mina sten-projektiler, så kommer jag att ställa min äggklocka bredvid för att på så sätt kolla hur lång tid det tar för Piteåpolisen att ta fast mig. Ta fast, det vet jag att dom gör.
 
De personer som använder sten som sitt uttrycksmedel, är vad jag förstår de omtalade hjärnkirurgerna, sjuksköterskorna och de atomfysiker som Stefan Löfven lovade och vidhöll skulle komma hit under flyktingströmmen. De som skulle vara oss till hjälp när sådana som jag blir gammal och tandlös. I och med detta så väntar en skön och fridfull ålderdom för undertecknad.
 
Roger Lindqvist.

Kommentarer
Postat av: Lennart Ö

ja Roger , det har blivit ett stenhårt klimat i vårt land ! kanske de stenkastande individerna har kompetens att börja arbeta inom gruvindustrin med slägga , korp och spett, eller som sten huggare . Ett tipps till arbetsförmedlingen och makthavare .

2017-03-18 @ 11:26:31
Postat av: Roger

Det är kanske deras rätta element?

2017-03-19 @ 16:50:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0