"Den som är utan synd, kastar den första stenen"

¤ FREDRIK VIRTANEN ¤ OISIN CANTWELL ¤ SOREN ISMAIL ¤ LOTTA BROMÉ ¤ EHSAN FADAKAR ¤
 
Alla har de på ett eller annat sätt, kastat stenar, inte bara en, utan flera stycken mot dem som man anser inte vilar på samma slags värdegrund som dem själva. Vad Lotta Bromé beträffar, så har hon inte använt sig av stenbumlingar, men hon har liksom sina manlig kolleger sexuellt ofredat och tafsat på olika personer.
 
Fredrik Virtanen, har enligt uppgift begått våldtäkt. Så även med Oisin Cantwell. "Komikern?" Soren Ismail, har även han enligt uppgift ofredat och våldfört sig på det motsatta könet. Ehsan Fadakar, är under utredning för våldtäkter. Virtanen och Cantwell, jobbar båda på Aftonbladet. Lotta Bromé, är avstängd på sin arbetsplats på Sveriges Radio.
 
Avslutningvis, kan man kalla dessa för dubbelmoralister. Man har sagt ett - men gjort nåt helt annat. Medan Martin Timell och Lasse Kronér, skvalpat runt i massmedia, så har de övriga knappt nämnts i nyhetsrapporteringen. VARFÖR?
 
¤ FREDRIK VIRTANEN ¤ OISIN CANTWELL ¤ SOREN ISMAIL ¤ LOTTA BROMÉ ¤ EHSAN FADAKAR ¤
 
PS! Nu har även skådespelaren ÖRJAN RAMBERG utpekats. Vem står näst i tur att avrättas socialt? En kvinnlig krönikör på AB önskar av hela sitt hjärta att "jag hoppas att många film- och tetatekarriärer tar slut, för alltid". Jojo, "den som gräver en grop åt andra, faller själv däri", fick jag lära mig.
 
Roger Lindqvist   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0