Hörde jag rätt?

De personer som påstås ha tafsat på kvinnor, åker med omedelbar verkan ut från sina respektive arbetsplatser, och ut i den sibiriska kylan. Lotta Bromé, inräknad! (inte så att jag älskar eller hyllar dem... men...)
 
IS- mördare, från krigets Syrien, som i många fall har flera liv på sina samveten, och blod på sina händer skall återanpassas in i det svenska samhället?
 
Återigen, hörde jag rätt?
 
Jo, en sak till...
Nazister, inget jag eller tycker om, men man har i SVT och andra kanaler börjat bygga upp en skrämselpropaganda om eventuella nazi-attacker. Läste häromdagen om ett "farligt" nazimöte i södra landsändan. 71 medlemmar var på plats för att heila och ha sig och dricka öl. Inte alls bra. Men jag har nog större skräck för de ca 1000 IS-sympatisörer som vandrar fritt i vårt land. SÄPO pratar om vissa terrorceller som snabbt kan gå till attacker.
 
Vår kära television har en förmåga att i tider av oro, attacker från islamister på öppna gator, ta bort fokuset och istället rikta uppmärksamheten mot något helt annat. Man kan på så sätt slippa obehaget med att behöva krypa till korset med den bittra sanningen, som tillhör den egentliga faran.
 
Martin Timells bok om snickerier, har dragits tillbaka från Norstedts förlag. Han får liksom inte finnas mer. Alla spår skall suddas ut. Då och då så intervjuas fd kriminella grova brottslingar i TV. Bl a har TV visat en slags dokmumentation om det berömda helikopterrånet, där en av de inblandade fick tillfället i akt att "tala ut". Mannen ifråga hade även mördat en person.
 
Roger Lindqvist   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0