I det nya Sverige går ingen säker... inte ens DU!

 
 
 
 
 
Bilderna togs den 10 augusti 2017 på en plats utanför Piteå.
 
I Piteå så har det inträffat några våldtäkter på senare tid. Samt en händelse som mig veterligen aldrig någonsin inträffat tidigare: en tjej i 25-årsåldern råkar göra en konstig omkörning. Hon förföljs av en eller flera män, på en parkering blir hon överfallen och grovt misshandlad. Nu ligger det i sakens natur, att det råder en tystnadaskultur när ordet våldtäkt förs på tal. En kvinna blev gruppvåldtagen av ca 15 män. Vem pratar om henne i dag? Aftonbladet? Expressen? Jo det var såååå sant: Martin Timell, finns numera på alla löpsedlar. Vem pratar öppet om de ca 1000 islamistiska personerna som vandrar på våra gator? Aftonbladet? Expressen? Nja som sagt så är det återigen Martin Timell, som är riksbusen nr. 1. Har Timell, halshuggit nån på sistone? Icke vad jag vet! Har han begravt småbarn levande? Tror inte det! Har han med sin bil eller annat transportmedel dödat oskyldiga män, kvinnor och barn på en promenadgata? Nej!
 
Om jag skulle runda av med att berätta att den 12-åriga flickan som våldtogs, har ännu inte fått upprättelse. Hennes våldtäktman eller skall vi säga pojke? är fortfarande en fri - pojke. För tillfället så finns det 50 våldtäkter som ligger på hög hos Stockholms polisen i väntan på att utredas. Varför detta då? Jo, det skjuts så många på öppen gata så polisen går på knä. Man hinner inte.
 
PS. I min lilla trygga by, överfölls en 60-årig kvinna, för en tid sedan, inte så långt från där vi bor. Har man fått fast idioterna? Svar: NEJ!
 
Roger Lindqvist   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0