Könsseparerade konserter - del 2.

Senast nytt gällande uttalandet om att skilja män och kvinnor åt, är att personer som "opererat om sig" mm äger rätten att få inträde på konserterna. Frågan som blivit alltmer vanlig är: vart är vi på väg som land? För ca 2-3 år sedan väckte en kvinnlig FI-politiker idén om att förbjuda vita män att gå på restaurang. Gudrun Schyman, fällde denna kommentar: En riktig man, är en transsexuell kvinna. Som att "peppra" diskussionen ytterligare, så kom Liberalernas ungdomsförbund med det geniala förslaget att det skulle vara tillåtet att ha sex med döda.
 
Personligen så upplever jag alla dessa "lysande idéer" som djupt stötande. Men det här kan väl bäst sammanfattas på detta sätt: lögnen och dess hyenor har blivit rumsrena, och det mer sanningsenliga har kommit på skam. Vad är då naturligt och normalt? Svar: MAN STIFTAR INTE LAGAR SOM LEGALISERAR SEX MED DÖDA!
 
För 1-2 år sedan hördes ideliga rapporter om tafasande utrikesfödda ensmkommande på våra badhus runt om i landet. Jag har själv personliga erfarenheter, när man skrämde en ung tjej på ett badhus nära mig. Sen så blev det tyst. Igår läste jag om en läkare som övervägde att stämma en tidning för förtal. Anledningen var följande, under en period så läste vi i media om "apatiska barn". Den nämnde läkaren hävdade bestämt att det fanns ingen apati. Det hela berodde istället på barnets föräldrar. Han fick mycket reaktioner på sitt uttalande. I dag hörs ingenting om "apatiska barn". Massmedia har valt att inte skriva om det. Enligt läkaren beror det på att allt var en enda stor lögn.
 
Fortsättning följer...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0