Könsseparerade konserter...

Yes! säger många, Äntligen! säger andra, nu blir de könsseparerade konserterna en verklighet. Superlativen haglar som spön i backen en hösttrist septemberdag.
 
Men hallå... vänta nu... hörde jag verkligen rätt? Vi tar det från början: en konsert, med endast kvinnor. Jag har ingenting emot att kvinnor möts på tu man hand. Det är inte där själva faran ligger. Faran, ligger i stället i den där tanken att män inte är välkomna på grund av (ja fråga "metoo-rörelsen"). I en tid då alla män målas upp som den onde själv, så är jag icke ett dugg förvånad över dessa beslut. Det ligger som sagt i tiden.
 
Varje tid har sina demoner. Året 2017 heter demonerna: Kalle, Pelle, Oskar, Ville, Åke, Hasse, Tobbe, Jörgen - och varför även inte Roger? I dag är jag en 60-årig gubbe, som i mångas ögon är fel ute. Men glöm inte bort att jag då vandrat i sextio år på jorden. Och det jag ser i dag, saknar nära på motstycke när jag ser hur tvivelaktiga saker så smått har slagit rot och börjat att normaliseras.
 
"Kvinnor som mördar", heter en programserie på en av våra många kanaler. Kvinnor som förgiftar sina äkta män med bl a kylarvätska, eller andra raffinerade metoder, som skulle få Charles Manson att framstå som Stig-Helmer i Sällskapsresan. Kan man då jämföra? Jo varför inte. Medan alla män är våldtäktsmän, mördare, bedragare, tjuvar i största allmänhet, så framstår alla damer som ett mellanting mellan Mona Lisa och Moder Theresa.
 
Det är ovärdigt i en demokratur... förlåt DEMOKRATI, att dra alla över samma kam. Det var det allra första man sa efter attacken mot World Trade Center den 11 september 2001. President Bush vidhöll bestämt i sina tal att, Alla muslimer är inte terrorister!
 
När kommer då statsminister Löfven att säga: Alla män är inte våldtäktsmän...?
 
Jag är övertygad om att en dag kommer man att blicka tillbaka på den här tiden i vår historia och avkräva svar: HUR TÄNKTE NI?
 
ROGER LINDQVIST
 
Dansbandet Drifters med sångerskan Erica Sjöström.
I framtiden lär Erica själv få åka ut på turnéerna. Gubbarna
får vackert stanna hemma. Detta pga könseparerat tänkande.
Eventuella barn blir framställda i laboratorium, eftersom
en karl och en kvinna i sänghalmen också blir ett minne blott.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0