Dagboksanteckningar - 1997

SÖNDAG DEN 31 AUGUSTI 1997 Kl. 20.40 +13 grader
 
Prinsessan av Wales, Lady Diana, dog i en trafikolycka i Paris i natt kl. 04.00. I morse dödsförklarades hon. Robert satt i morse och tittade på TV, det annonserades om en x-tra nyhetssändning pga Dianas död. Jag var i full färd med att åka med Elisabeth till bärskogen i Blåsmark.
 
Efteråt åkte jag hem och kollade på nyheterna om Dianas död. Gerd och Stig-Arne kom förbi. Dom stannade en stund och tittade på TV:n dom också. Åkte sen till Blåsmark och hämtade Bettan, hon hade plockat en stor hink full med lingon, även lite blåbär. Gösta och Malin Lidman kom också förbi, berättade hon.
 
Daniel som spelade fotboll den här dagen, blev stor matchhjälte när han gjorde alla fyra målen mot Arvidsjaur, slutställning: 4-3.
--------------------------------------------------------
 
Jag skrev dagbok vid den här perioden. Första dagboksanteckningarna gjorde jag sommaren 1969. Ibland skrev jag ihärdigt, för att senare ta en lång paus. Från 1972-73 och framåt har jag gjort väldigt noggranna minnesanteckningar. Undrar vad barnen gör med alla dagböcker, den dagen som gubben lämnar in?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0