I knytblusarnas tidevarv

Svenska Akademiens fd ständige sekreterare, Sara Danius, är i dag på allas läppar. Medan hon hyllas och höjs till skyarna, så får väl Horace Engdahl symbolisera det rakt motsatta. Varför det då? Jo, han är ju gubbe! I dag ikläder sig alla, både politiker som programledare i knytblus. I mina ögon en slags politisk handling, som absolut inte hör hemma i den TV som jag betalar mina skattepengar till.
 
I gårdagens Debatt Opinion Live, så häcklades "de stygga" männen i full skala. Till och med Horace Engdahls förra hustru, Ebba Witt-Brattström satt som ett annat slags orakel och spydde galla över det som inträffat. Då kan man fråga sig, är hon då lämplig och tillförlitilig att sätta betyg på det hela? En frustrerad kvinna sitter i ett direktsänt TV-program och spyr ut sin totala frustration över sin fd man. Låt TV-publiken slippa detta! Deras skilsmässa är en högst privat sak. Som inte bör behandlas i SVT.
 
När föraktet var som allra högst i TV-studion, undrade jag var motparten var. För det är väl inte så att SVT:s nya giv med programledaren Belinda Olsson, är att prata skit och föraktfulla ord bakom ryggen på folk som inte har en chans att kunna försvara sig? Detta blir i så fall en envägskommunikation, som jag som licensbetalare sätter mig emot. Propaganda television av Öststatsmodell är det värsta jag vet. Det betackar jag mig för!
 
Roger Lindqvist   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0