Fredag 22 augusti 1986 kl 8.56

Ledig dag och i helgen. Ösregn ute. SMHI (väderlekstjänsten) sa i går att det var den sämsta augusti sedan 1965. Skickade brev till Solbritt och Kjell i Kenya igår. Vi fick själva ett vykort igår, där dom berättade att allt var som vanligt.
 
Elisabeth blev fortsatt sjukskriven resten av sin graviditet. Och skönt är ju det. Hade hem traktorn igår. Lastade släpet fullt med ris, från de björkar och tallar som jag har avverkat. Tog ner den stora hängbjörken häromdagen. Lånade sågen från jobbet. Kurt-Lennart hjälpte mig vid själva fällningen. Mor och far kom hit igårkväll. Min far och Andreas hjälpte. Andreas fick följa med i traktorn då vi for till Furunäset med lasset för att tippa det där. Farmor och farfar följde efter.
 
Robert och Andreas har börjat sova i lekrummet, dom somnar härnere i rummet båda två, sen så bär jag upp dem. I natt så kom dom, först Andreas med sin kudde, sen så vaknade Robert.
 
Att Rolf Åhmans en gång ska återförenas ja, det ser ut att bli en verklighet till sommaren. Kanske en fredag och en lördagskväll på Käcktjärn med alla grabbarna, Hasse, Gunnar, Sune A. och Sune K. och jag. Alla verkar vara positiva till min idé. Ringde till Folke Sjöberg häromkvällen, också han verkade positivt inställd. Han tyckte att det var en intressant idé. Han skulle höra av sig om några dagar.
 
Nu ska Andreas måla med vattenfärg så det är dags att sluta. Bettan ligger och sover. Robert gick upp hos Sessan. Det regnar fortfarande. kl är 9.11.
 
Roger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0