Lördag 12 augusti 1995 kl 17.30

En alldeles förtrollad afton upplevde vi i OPUS igår kväll. Vi spelade på Restaurang "Södra Hamnen" i Luleå på deras utedansbana vid kajen. Högsommarvärme hela dagen kvällen och hela natten. Mycket folk som uppskattade vad vi gjorde. Allt tycktes stämma också rent musikaliskt. Arrangören ville ha oss tillbaka flera gånger.
 
Hämtade Sture på Trossgatan 41 där han just har flyttat in. Hans fru skulle ha bilen så han åkte med mig. Håkan hade fotbollsmatch i Storfors (som Infjärden vann med 4-0) så han körde själv. Likaså Stefan, så det var Sune, Sture och jag som åkte i orkesterbussen till Luleå och hem på natten.
 
Under dagen igår var vi till Byske. Jag, Elisabeth, Ante, Robert, Daniel och David. Även mor och far var in på Knallen i Byske. Vi körde över Finnträsk hem. Var även in i kyrkan där. Robert ska följa med Gustav och hans familj med båt till Piteå. Det är konsert där ikväll med Strömstedt, Glenmark och Orup på Norrstrandsbadet. Även Uno Svenningsson är med.
 
Har varit på Barnens Dag i Badhusparken idag. Bettan, Danne och jag. Håkan N. var där. Han var med i en Kabaré ett axplock från gamla nyårsrevyer. Han lånade våran sånganläggning med buss och allt. Träffade några bekanta, Janne H. Elly och Sune, Sven och Henny, Karin Berglund, mor och far var där också. Micke Sjöberg pratade jag också med.
 
Har varit varmt idag också. Just nu är det kvavt ute. Ante och David är i "gammelhuset" och spelar spel. Tror även att Björn är där. Mor och far är i husvagnen (tror jag).
 
Spelar nästa gång den 1 september i Kalix. Fick 1.000 kr igår i gage. Var hemma halv fyra. Vaknade kl tio hade tänkt gå på konserten ikväll. Men slutade ut det, 210 kr kostar entrén.
 
Roger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0