Måndag 22 augusti 1994 kl. 19.05

Första skoldagen för barnen. Daniels allra första skoldag i klass 1 A. Elisabeth var hemma idag för att följa med Danne. Han började kl. halv 9 och slutade efter lunch 20 över 11. Han tyckte att han fick leka så lite idag. Det berättade han för mig när han kom hem. Han hade ryggsäcken på sig och hjälmen den blåa som Andreas köpte när han cykeltränade. Robert har nyss kommit hem han har varit hos Magnus Lundmark. Han har just ätit plättar med glass och sylt. Daniel är med Magnus Ögren. Ante är med David och Roland. Andreas och David hade fått varsitt skåp med tillhörande nyckel som dom var lite smått stolta över.
 
For till Kiruna kl. 12.00 i Lördags från OK i Öjebyn. Resan tog 6 timmar. Var framme vid 18-tiden. Håkan hade match så han kom med tåg strax efter kl. 21.00. Började spela kl. 21.30 till 02.00. Spelade på Hotell Ferrum i Kiruna. Sov över till söndagsmorgonen. Gick och la oss kl. 03.00. Vaknade strax efter kl. 08.00. Åt frukost. Hade packat klart och ställt in grejorna i ett rum över natten. Sune och jag delade rum, vi hade utsikt över stan samt gruvan och alla berg i fjärran. När solen sakta gick ner bakom fjällen så var det lika vackert som på en tavla.
 
På en grusväg mellan Kiruna och Gällivare gick fästet till avgassystemet sönder. Lagade det provisoriskt. Träffade Sune i morse i Piteå. Han skulle svetsa det ikväll. Kom hem kvart i fyra till Öjebyn. Elisabeth, Ante och David kom och hämtade mig kl. fyra. Sen så sov jag hela kvällen fram till kl. tio på kvällen. Sov så lite på Hotellet så jag tog igen det när jag kom hem. Ska spela på Strand Hotell på Pite Havsbad i morgonkväll. Ledigt till helgen. Den 2 september spelar vi i OPUS på ett orkesterforum på Strand Hotell.
 
Måste nog cykla till jobbet i morgon. Hoppas att det inte är så kallt. Var förbi mor och far i afton. Elisabeth handlade på ICA i Bergsviken. Stannade en stund och drack kaffe.
 
Roger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0