Nyårsafton 31 december 1973

Några anteckningar har jag inte gjort på 6 dagar. Det beror på att jag varit sjuk i vattkoppor och mest legat i sängen. Jag tror att jag blev smittad av en av mina kusiner som vi besökte under julhelgen. Jag har haft röda prickar i ansiktet, ja över hela kroppen. Mest dock i ansiktet. Men nu är jag på bättringsvägen. I fredags kliade det så pass mycket att jag inte kunde sova. Jag tror att jag höll mina föräldrar vakna också. Juldagen gjorde vi ett besök hos en annan av mina kusiner, kanske att jag smittade någon? På kvällen åkte jag med Lasses till Sikfors FH på en spelning. Gaget blev 225 kr. Där träffade jag Janne Höglund. Jag insjuknade under kvällen, trots vattkopporna så skulle jag spela  med John Harrys på Perudden igår. Det blev en spelning, fast utan mig. Ulf Degerman spelade istället. Ikväll så har vi en spelning i Morjärv, samma här, jag stannar hemma. Inge Hartman från Viggarna träder in som vikarie.
 
Mor och far var hos Gunnar och Aina igår, där var även Elsa och Ivan Emmy och John. Farbror Gunnar är född den 1 januari 1918. Mamma har bjudit hit dem ikväll för att skåla in det nya året. Skåla, och skåla, ingen av dem dricker alkohol. Den starkaste dryck mina föräldrar dricker är kaffe. 1974 blir ett spännande år, Gerd och Henning väntar barn. Hennings mor Astrid ligger fnv på lasarettet för gallbesvär. Hoppas att 1974 blir ett bra år för oss alla. Morfar, för att han är en snäll person, han och jag satt hemma igår och tittade på TV. Mor och far för att de alltid vill mig väl.
 
Min kusin Sune från Vidsel ringde mig häromdagen. Han sa att Rolf Åhman skulle höra av sig framöver. Han hade fått mitt telefonnummer 30382. Deras ordinarie trummis ska visst sluta, mer än så har jag inte hört. Rolf Åhmans spelar i Logen Långräsk ikväll nyårsafton. Henning var hit och lånade min blazer som han skulle ha ikväll. Gerd och Henning ska ut och äta efter det på dans någonstans.
 
Pappa har åkt till Lundmans för att handla. Mamma beställde en smörgåstårta på Domus i morse, Faster Emmy ska visst hämta den. Mamma bjöd även faster Essy och farbror Erik men dom var bjudna till Blåsmark idag kl 12.00. Jag såg Nygammalt på TV igår. Flamingokvintetten spelade två låtar från sin senaste platta; "I den gamla kastanjeallén2 och "Hemma hos mig igen".
 
I lördags så kom Elly, Sune, Lennart, Gun, Elsy, Gerd och Henning. Även Sven och Elma kom på besök. Inte att förglömma morfar. I kvällens nyårsvaka på TV så finns Sven-Bertil Taube med. I programmet så finns flera trummisar med, bl a Egil Johansen.
 
GOTT NYTT ÅR 1973!
 
Roger  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0