Soran Ismail - komikern som försvann

 
Soran Ismail, är den sk komikern som försvann. Han gick upp i rök. Mitt under pågående turné. Varför det då? Jo, helt kort: han anmäldes för några våldtäkter och sexuella ofredanden. Han var så pass fräck, att han skickade intima bilder av sig själv till (som han uppfattade det) beundrarinnor. Nu var det så funtat, att (beundrarinnorna) inte uppskattade Sorans välgörenhet. När det började brännas under "komikerns" fötter, då gick han under jorden.
 
Och medan en viss Martin Timell, löpte gatlopp pga en badtunna, så tystades herr Ismails fadäser ner. Härmed icke sagt att jag försvarar Martin Timell, tvärtom, men håll med om att det är bra konstigt att vissa hängs ut på löpsedel efter löpsedel, medan andra smiter ut bakvägen, och inte ens blir ifrågasatt av massmedia. Lasse Kronér, är en annan farbror som fått känna av hatets vindar vina.
 
Om jag skall försöka mig på en vild gissning, varför man gör skillnad, så är anledningen följande; Martin Timell, är en gubbe med vit hudfärg. Soran Ismail, är en gubbe med mörk hudfärg. I det här fallet så avgör färgen på huden vem som skall hängas ut. Man kan kanske helt enkelt kalla det för mobbning. Åtminstone gör jag det.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tomas

Jo den taktiken av dessa sk. journalister känner man igen. Ett av dom vidrigaste brotten vi fick läsa om för några år sedan,drabbade unga Emma som blev våldtagen ,misshandlad , knivskuren i ögonen och underlivet av sin fd. pojkvän , invandrare från Irak. Inte ett ord om vad han hette ända tills han bytte namn till det svenskklingande Casper Östlöv. Sesam öppna dig : då gick det plötsligt väldigt bra att uppge namn på gärningsmannen. Suck !!

2018-01-05 @ 13:52:58
Postat av: Roger

Jo, det är nåt som är fel här i landet. Jag har också några exempel på hur man förvrängde en våldtäktsmans rätta identitet. Så småningom så berättade man om fallet, då hette den utländske mannen plötsligt "svenske Peter".

2018-01-07 @ 22:54:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0