Söndag 24 juli 1994 kl 12.45

Elisabeth rensar ogräs i potatislandet. Daniel försöker bandagera sin arm som han gjorde illa häromkvällen. Fredagkväll så ramlade han med cykeln nånstans utanför Lundmans. Två pojkar såg den gråtande 7-årige Daniel, och hjäpte honom hem. Snällt, eller hur? Daniel sa att han hade tackat dem. Trots prognos om dåligt väder i helgen fortsätter solen att skina.
 
Robert har sovit hos Magnus Lundmark inatt. Han kom hem kl 11.00 i sällskap med Magnus. Sen så for dom till Höträsket och fiskade. Andreas är också borta, troligen hon David i Hortlax. Tältmötena börjat snart vid EFS i Hortlax, så har det nu varit i många år. En tradition, som går tillbaka till min barndom. Mina föräldrar var inte troende, så det blev inga möten i tältet. Men jag brukade följa med mina kompisar vars föräldrar tillhörde EFS-församlingen i byn.
 
Gerd och Stig-Arne var på besök hos oss igårkväll. Vi åkte till danslogen Mittena där Kjell-Bertils spelade. Ja, alltså inte det gamla Kjell-Bertils där jag var med, utan en annan version med Kjell Andersson och Bertil Granberg, de två bildade bandet 1968. De hade ytterligare några  musikanter som var med tillfälligt den här kvällen. När Kjell hälsade publiken välkommen, råkade han få syn på mig. Då sa han: "Jag hälsar er alla välkomna - även Roger Lindqvist!"
 
Pappa kom förbi igår strax före kl 2. När vi suttit en stund härute och druckit kaffe, så ringer telefonen. Det var mamma som ville bli hämtad kl 3. Jag och pappa åkte till Piteå lasarett på IVA och hämtade henne. Hon hade fått en hjärtstöt, pga att hjärtat inte slog i takt.
 
Besökte mina föräldrar på förmiddan med min cykel. Dom skulle inte till sin husvagn i Ladrike idag. Istället blev det en tur med bil till Svensbyliden för en kopp kaffe.
 
Danne är på sitt rum och bygger Lego. Ute så fortsätter det fina vädret. Har 2 veckor kvar på semestern, och har ännu inte gjort nåt vettigt. Stig-Arne ville grilla idag, så vi får väl se om det blir av.
 
Roger

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0