Söndag 16 juni 1968

I dag har jag varit på Skogs nöjesfält. Det var ganska roligt. Jag såg på Mr Swing eller Djävulen i den röda slängkappan. Han utförde ett nummer där han slukade eld och brände sej på armar och ben. Han drack bensin sedan tog han elden brevid munnen och blåste eld ur munnen så det flammade upp i hela salongen. FAKIR SHOW STOD DET OCKSÅ.
 
Han tog flaskor i handen och slog sönder dem han skar sej också. Det var två negerflickor också där de dansade en ormtjuserska en striptease.. Negerflickorna hjälpte Mr Swing. En neger flicka fick gå in i sin egen likkista han drog en kätting kring hennes hals och stängde in henne i kistan sedan stack han svärd rätt igenom kistan. Till sist la han sej på glas han sa: om en liten glasbit tränger in i ryggmärgen och ryggkotorna så skulle han bli lam för hela livet. Han lade sej på glaset sen bad han en av negerflickorna att hoppa på magen flera gånger han skrek till då hon hoppade. Han hade nyligen kommit hem från JAPAN turné. Mr Swing har varit med i tv programmet BOMBI BITT jag har sett honom i Sikfors en gång förut. Jag gick och sköt vid de stånd med ett gevär. Jag köpte också en glass.
 
R. L. -68
 
------------------------------------------------------------------------------
Jag var ännu inte fyllda 11 år då jag skrev den här lilla berättelsen, i min anteckningsbok med de svarta pärmarna. Tydligen så gjorde "Mr Swing" ett stort och djupt intryck på lilla mig den här junidagen. Att jag även berättade om "striptease" som den 10-åring jag ännu var, kanske låter lite suspekt, men det var nog ingen direkt "naken-chock" som jag bjöds på. Jag kan lugna bloggläsaren med att mina föräldrar också var med på ett hörn.
 
R. L. -18 (50 år senare).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0