Vårliga vindar på Hattudden

 
En stor del av lördagen har vi tillbringat på Hattudden med Andreas, Caroline, Norah, Malte och Loke. Vi har njutit av de varma vindarna, solen, fåglarna och sällskapet. Bonden själv, dvs Andreas åkte till Luleå på förmiddagen tillsammans med David för att titta på saker som endast intresserar bönder, dvs traktorer mm.
 
Vi har druckit kaffe och smakat på gobullarna som Elisabeth hade med sig. Mot aftonsidan grillade vi kött som vi avnjöt inne i stugan. En underbar och fin dag tillsammans med dem som man tycker så mycket om. Hasse Lindbäck vd på Lindbäcks bygg i Piteå kom och hälsade på. Caroline och Hasse Lindbäck jobbar båda på Lindbäcks, den sistnämnde är även stuggranne med Carro och Ante på Hattudden. Det finns tre "Hassar" i grannskapet, av den anledningen så har man döpt den närliggande vägen till "Hasse-stigen". Carros pappa heter också Hasse.
 
Caroline är eftermarknadschef på Lindbäcks Bygg AB.
 
 
Som en prins har jag mått i dag. Jag har även hjälpt Carro med lövräfsningen.
 

Kommentarer
Postat av: Simon Stiel

Hallå,

Jag förstår att Helsingborgs racerförare Gunnar Nilsson (1948-78) visste Eleanor Bodel när han var i Stockholm. Jag undrade hur jag kunde skriva till Ms Bodel som jag vill skriva en bok om Gunnar.

Tack så mycket för något hjälp.

Vänliga Hälsningar.
Simon Stiel

2018-05-10 @ 16:09:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0