SSU och den stora skandalen

Med SSU-skandalen  i Skåne i färskt minne, börjar jag känna mer och mer avsmak för hur politiker verkligen agerar. Konstigt, inte ett enda knyst från själva moderpartiet. Jag tycker det är dags att börja förklara sig. Är det Sverige vi lever i eller Syrien? Hotfull stämmning på sina möten, överkörda av en falang av troende muslimer som hänvisar till sin gud. En av mötesdeltagarna sa att det rådde skräckstämmning. "Vi var så nära att ringa polisen".
 
Och som sagt, från moderpartiet S hörs endast en pinsam tystnad. Efter fyra år med Stefan Löfven, så utämner jag honom till tidernas sämsta statsminister. Många hävdar att socialdemokratin dog när Erlander sa sitt tack och adjö, 1969. Personligen, så flyttar jag fram det hela till fredagen den 28 februari 1986, på Sveavägen-Tunnelgatan, kl 23,21. Olof Palme, såg jag upp till, han var en av de mest skarpa hjärnor som någonsin suttit i en riksdagsbänk.
 
I och med hans frånfälle så började kurvan peka neråt. I dag är den nere i dyn. Så säger jag efter 40 år som trogen S-väljare. Rakt ut från mitt hjärta. Vi brottas med förfärliga samhällsproblem. Ingen verkar vara intresserad av en lösning. Åtminstone inte från regeringshåll. Det är nog nu, Stefan Löfven! Du och dina kamrater, håller sakta men säkert på att nedmontera det land du är satt att förvalta. Du och ditt parti, med god hjälp av MP har bjudit in både radikala islamister och hårdföra hatpredikanter. Det jag hoppas nu, är att SSU-skandalen skall få upp era igenslutna ögon och öron. Låt detta bli till den väckarklocka som är ett måste för landet. Om inte - ja, då kan vad som helst hända.
 
Roger Lindqvist  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0