Föreståndaren för Moder Sveas Rike har misslyckats

Det händer många obehagliga saker i Sverige. Varje dag så informeras vi om nya mord, nya våldtäkter, nya tråkigheter. I Rosengård avled en man efter att han blivit överfallen idag. I Leksand, ligger tre unga killar på lasarettet efter att en av dem knivskurit de två andra killarna. Gärningsmannen (eller ska vi säga pojken) fick också skador. I Gällivare har en ung tjej blivit våldtagen av sex killar.
 
Men hallå, så här kan vi ju inte fortsätta? Eller kan vi det? Sakta men säkert, håller dessa överfall, mord och gruppvåldtäkter att normaliseras, om vi inte gör något. Risken är stor, att vi håller på att förstöra och förgöra många av landets kvinnor. En våldtäkt har av någon beskrivits som att psykiskt döda en människa. Ingen bryr sig. Vare sig politiker eller många av landets medborgare.
 
Flummigheten breder ut sig mer och mer. Medan verkligheten pockar på, så är flera partier uppe i några rosa moln. MP är ett av de partier som befinner sig i en slags paralell värld. 96% röstade INTE på MP ändå så står Isabella Lövin och Gustav Fridolin och pekar med hela handen. Jag ger inte ett enda dyft för dessa miljöorakel. MP borde få en egen sandlåda att leka i.
 
Roger Lindqvist 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0