Man kan ju undra...

DET FINNS ENDAST TVÅ KÖN!
 
Man & Kvinna - Pojke  & Flicka.
 
Det är grunden.
 
Att man då väljer att göra en könskorrigering, det står alla fritt att göra, de som känner så. Men om vi pratar om själva grunden, så är det två kön som gäller. Varför, finns det man och kvinna? Varför, är det kvinnan som bär sitt foster 9 månader i sin mage? Om vi blickar ut mot djurens värld, så finns det även där två kön. Hade jag framfört detta för ca 35-40 år sedan, så hade nog ingen brytt sig nämnvärt. Då hade det varit i högsta grad självklart. I dag blir man hatad om man har dessa åsikter. Barnpsykologen och författaren David Eberhard, har i många tidningsartiklar och i debattprogram vidhållit att; låt barn vara barn. Uppfostra pojkar som pojkar och flickor som flickor. Tvinga dem inte in i någon falsk identitet som de bara blir obekväma av. Tids nog så får barnen välja själva åt vilket håll de vill gå i livet. Häng inte på den lille sonen en klänning, för att sen lägga ut på Facebook. Bilderna kommer att finnas kvar för alltid på nätet.
 
Författaren Ernest Hemingway, blev i sin barndom klädd i flickkläder. Något som han i vuxen ålder tog avstånd ifrån. Kanske det var det som gjorde honom både upprorisk, och till den macho-man som han blev.
 
Vi har fyra barnbarn. Tre killar och en tjej. De tre grabbarna leker med "pojksaker" medan tjejen med "flicksaker". När våra tre pojkar var små, gjorde vi en test. I deras leksakslåda la vi en docka. Det var alltså upp till dem själva att välja. Ingen av dem rörde dockan. Det föll sig naturligt att leka med de bilar och traktorer som fanns. I dag har sönerna traditionella manliga yrken.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu tycker många att vi är så intelligenta och kloka experter på alla områden . Så gamla bondförståndet är förpassat till Historien av mindre vetande .
Man har glömt eller inte förstår : Det man sår får man skörda !

2018-10-09 @ 13:43:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0