Tisdag den 3 oktober 1989

Sitter vid köksbordet och skriver. Har varit ledig idag. Jag har tillverkat en hylla i bodan. Jag har även satt fast en hatthylla, samt "pallat" upp ett skåp, och rengjort gräsklipparen. Robert och Daniel har hjälpt mig. Arvid Öberg, var hit och justerade väderkvarnen som Andreas fick.den var en aningen sned.
 
Solen har lyst, så det har varit en fin dag. I alla fall rent vädermässigt. Anderas och Robert är ute och "spinkar" med Lina och Frida. Mor och far har varit hos Sven idag på hans 70-årsdag. Dom köpte en gipsfigur som Elisabeth har gjort och gav den i present. Vi har också tänkt åka förbi honom nån kväll.
 
Skjutsade hem Kurt-Lennart igår, när han kom förbi på jobbet på Furu. Som tack ville han att jag skulle låna videofilmer, ja tack, sa jag. 13 filmer blev det. Sune K. ringde igår för att meddela att spelningen den 4 november i Logen Långträsk är flyttad till helgen därpå, den 11 november. Typiskt, då jobbar Elisabeth fredag lördag och söndag.
 
Kjell Andersson, ringde vid halv elva snåret. Han sa att spelningen med Kjell-Bertils den 25 november blir som planerat. Allan, Robert Kjell och jag är klara. Conny var lite tveksam. På keyboard är det tänkt antingen Tomas Åström eller Micke Sjöberg. Troligtvis Micke. Även en spelning på Konsumhallen i Älvsbyn den 27 oktober. Men till den är det jag som är tveksam, faktiskt. Där skulle det bli Kjell, jag och Roland Andersson på dragspel.
 
Nu ska Daniel se på Björnes magasin.
 
Roger  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0