Grov våldtäkt

Våldtäkt på en "ung kvinna" kunde vi läsa om i tidningen idag. Den "unga kvinnan" är endast 14 år gammal. Nyheten i sig borde få vem som helst att kräkas. Dvs de som tillhör den civiliserade delen av medborgarna. Tyvärr så finns det många som knappt lyfter på sina ögonbryn. I de politiska kretsarna är man livrädd att behöva uttala sig om det som händer och sker öppet i samhället. Speciellt nu så här strax före valet den 9 september.
 
Vi har kommit dithän, då våldet mot medborgarna inte längre spelar någon större roll. Huvudsaken är ju att de som redan sitter bekvämt i Rosenbad får sitta kvar ännu en mandatperiod. Strunta i folket! Det har gått så långt att de som bryr sig om offren, blir betraktade som nazister och icke önskvärda. Kyrkans män och kvinnor säger icke ett endaste litet pip. Tystnaden är total. Så här såg inte min värld ut under uppväxten. Sverige har blivit ett dårhus.
 
Roger  Lindqvist  

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja Roger prata prata och åter prata är denna tidens politik .

en liten historia om just detta : Det var två politiker från skilda partier som möttes i fikarummet efter en debatt i riksdagen ang skatteuppgörelsen. Den ene av dem frågade ? vad sa du om skatteuppgörelsen ? Ingenting sa den andre !
Ja det förstår jag ,men hur sa du det!?

2018-09-03 @ 22:51:10
Postat av: Roger

Det är väl en politiker i ett nötskal. Man kan lära sig ljuga på ett fint sätt. Så länge det gynnar partiet.

2018-09-03 @ 23:04:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0