Snurriga Sverige

Ingen har väl missat att det pågår en valrörelse i landet? En av de mest smutsiga i sitt slag, med ideliga slag under bältet. På facebook håller vissa personer att rensa ut fb-vänner som stöder SD. Det räcker att nån fb-vän råkar trycka en tumme upp för Åkesson så kastas offret på sophögen. Vänta nu, visst råder det åsiktsfrihet här i landet? Jo, jag menar väl det.
 
Jag kan inte låta bli att tänka på hur man fungerar som människa när man endast vill omge sig med JA-sägare? Undrar även hur det går att åka till sitt jobb med den stora risken att nån av jobbarkompisarna röstar "fel". I så fall måste offret elimineras.
 
I alla de åren jag både jobbat och spelat har jag mött män och kvinnor med helt andra åsikter än de jag har. Jag har umgåtts med Moderater, Socialdemokrater, VPK:are, Folkpartister, Centerpartister, KD:are, SD:are  och många fler. Tänk om jag hade yrkat på att alla skulle vara S-märkta. Det hade inte gått. Därför tycker jag att de som tar bort oliktänkande drar ett löjets skimmer över sig. De som trycker på "ta-bort-knappen" är själva ivriga anhängare av mångfald. Tydligen så är det nåt som kracklerat i deras huvuden när mångfalden i åsikter inte går att tillämpa för deras del.
 
Vad blir då nästa gång? Man tar bort alla som inte kör Volvo? Eller alla som kommer från Piteå? Nä, detta med bortplockning håller inte. Det är också en fara för demokratin.
 
Roger Lindqvist 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0