Släpp INTE fångarne loss

Under gårdagen så läste jag en artikel som gjorde mig otroligt fundersam. Det var Thomas Bodström och några polismän som fick mig att gå igång på allvar. Huvudbudskapet var att det inte fungerade att sätta kriminella i fängelse. Jaså, tänkte jag, kan det vara så att dessa istället skall promenera helt fritt ibland oss oskyldiga medborgare. Eller skall vi erbjuda dem ännu mer kaffe med bullar och lyxvåningar för att blidka dem i deras "arbete".
 
För mig är det ganska enkelt: de personer som rånar, misshandlar, bedrar, våldtar, mördar och misshandlar skall helt sonika plockas bort från gatan. Gör man inte det så leker våra politiker och myndigheter rysk roulette med sina medborgare. Politikerna brukar nämna ordet samhällskontrakt, det är att de folkvalda och de som bestämmer måste till varje pris se till att alla ogärningsmän och kvinnor inte har möjligheten att kröka ett hår på våra respektive huvuden.
 
Leif GW är av den åsikten att alla dessa förb.....e marodörer skall punktmarkeras och plockas bort från gatan om än det endast beror på en felparkering eller att man spottat en snusloska där man inte får spotta. Jag fattar liksom inte grejen med att vi INTE låser in buset där de hör hemma, dvs bakom lås och bom. Rent utrymmesmässigt kan det bli svårt eftersom våra häkten idag är överfulla. Jag har lösningen: vi hyr en stor del av Grönland av våra danska grannar och bygger ett fängelse på ön. Eller så söker vi upp en ö mitt i Atlanten och dumpar dem där. Rymningsrisken är noll.
 
Det som också gör mig rädd är när exempelvis Carl Bildt m fl så gärna vill ta hem IS-bödlar till vårt land för att i framtiden kunna integrera dem i samhället. Jag kan redan nu säga att detta möter vissa problem. De allra flesta går inte inte att förvandla till en vanlig medel-svensson. Ett av dessa puckon till idékläckare, hade på förslag att hon trodde benhårt på att en dag kunna slussa ut terroristen Akilov ut i ett vanligt svensson-jobb, som t ex kassör på Coop. Det visar hur djupt sjunkna vissa förståsigpåare är. Fortsätter utvecklingen åt det här hållet så är det lika bra att emigrera till Australien och där slå sig på uppfödning av kängurur.
 
Australien är ett bra land, där har man effektiva gränskontroller och envisa och beslutsamma tullare som ser till att inte ens ett olovligt litet myrägg slipper in i landet. Att jämföra Australien och Sverige är som natt och dag. Så till sist vill jag härmed erkänna att undertecknad varken lider av Flygskam, klädskam, köttskam eller skamlighet över huvud taget. Klimatångesten är lika med noll. Kött kommer jag att äta även i framtiden. Såja, nu blev det också sagt.
 
Roger

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0