Skona de små från PRIDE-tågen

Alla äger rätt till sin sexualitet. Alla har lika stor rätt att få vara den man vill vara. PUNKT!
 
Den ovanstående texten ställer jag upp på. Men det finns ett meeen... Skona de små från att gå i Pridetågen. Det finns många barnförbjudna saker som händer och sker. Läderbögar med nära på hela sitt kön framme. Nakna kvinnobröst och med sina ägarinnor med plutande rödfärgade munnar, som får mig att tänka på en bordell och dess sex-arbetare. Obscena saker som hade det varit i en film så hade man antagligen varnat känsliga personer. Men icke i ett Pridetåg.
 
Förra årets Pridefestival bjöds bl a på några skinnklädda homosexuella farbröder som hade sina ändalyktor väl synliga. Samtidigt så stod deras likasinnade över dem och gjorde samlagsrörelser. På trottoarerna stod barn i 6-7-årsåldern och viftade med regnbågsflaggorna. Frågar man mig så tycker jag att det är klart olämpligt. Hade jag haft mina tre söner i den åldern, vete katten om jag hade tillåtit dem att gå med. Vid snabb eftertanke så hade jag förbjudit dem. I dag är sönerna 37, 35 och 32 år gamla. Killarna bestämmer alltså helt själva.
 
Stäng nu inte in mig i ett homofobi-fack. Det skulle enbart se löjligt ut. Alla män och kvinnor är födda lika, var och en måste själva kunna bestämma hur livet skall vara. Vissa säger sig vara stolt över att vara gay. Det får dem gärna vara. Men i rättvisans namn är jag stolt att vara heterosexuell. För vad var det jag sa? jo, att alla är lika. Alltså måste även en sån som jag få göra min röst hörd. Det ingår i de demokratiska rättigheterna vi alla avnjuter.
 
Roger Lindqvist

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0