Nu har ni skitit i det blå skåpet!

Mycket har jag sett under de 61 år jag har levat. Men ändå varit förskonad från det mest grymma. Till och med nu. De senste åren har det flimrat förbi hemska och ohyggliga bilder, som jag mår riktigt illa av att se. Märk väl att jag har inte själv varit aktiv i att leta upp bilderna, de har ändå kommit upp på min dataskärm när jag varit på facebook. Lika fort som de har kommit, nästan lika fort har jag scrollat förbi.
 
Men ögonen och hjärnan har ändå hunnit registrera de sekundsnabba bilderna. Jag har sett män (jo det är flest män) med avhuggna huvuden. I bland med det avhuggna huvudet placerat på det som finns kvar av kroppen. I bland med unga pojkar i 12-13-årsåldern med revolver färdiga att avrätta fångar med ett skott i huvudet.
 
Andra gånger med uppbrända förkolnade människolik, oidenifierbara. Andra gånger småbarn sönderslitna av ondskans soldater, där vissa av dem nu återkommit till vårt land. Häromdagen såg jag en hund som brann. Vad jag förstår så hände detta härhemma i Sverige. Man satte eld på ett oskyldigt djur och till råga på allt så var det någon person utan hjärnceller som filmade eländet.
 
Det finns i dag, året 2019 så mycken ondska i vårt land. Det som jag förfasar mig mest över, är att ingen politiker på regeringsnivå bryr sig nämnvärt om problemet. Hur länge till ska vi behöva vara vittnen till det som händer? Just nu så står fokuset på allas vår Greta Thunberg. Varför vill ingen gå ut i strejk för allt våld?
 
Nu har ni skitit i det blå skåpet!
 
 
Roger

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0