Tafsande män (och kvinnor)

Ingen har väl kunnat undgå nyheten om Sverigedemokraten Peter Lundgrens tafsande. På löpsedlar, nyhetsprogram och debattprogram har detta basunerats ut. Frågan är då, är Peter Lundgren den enda politikern som inte kunnat hålla fingarna i styr? Svaret är nej!
 
Om vi börjar med statsminister Per-Albin Hansons något invecklade familjesituation som var följande. Landsfadern, hade två olika familjer då han skilde sig, vilket var starkt tabubelagt på den tiden. Han försörjde nämligen båda sina familjer och levde under långa perioder hos de bägge familjerna.
 
Förre talmannen, Socialdemokraten  Urban Ahlin, anklagades också för att ha kladdat på kvinnor. Jag tror det rörde sig om några olika fall.
 
Eskil Erlandsson, Centerpartisten, som är årsgammal med mig, var tvungen att träda fram och i offentligheten be om ursäkt för sitt tafsande på en moderat kvinna.
 
Våren 2000 trädde skådespelerskan och författaren Shirley MacLaine fram och avslöjade att hon hade haft en affär med Olof Palme.
 
Cecilia Nettelbrandt, folkpartiet, avslöjades angående sitt lesbiska förhållande med bordellmamman Doris Hopp.
 
Gamle kung Gustaf V hade ett homosexuellt förhållande med en man som hette Kurt Hajby. Hajby försökte att utpressa hovet, vilket lyckades till en viss del. Men så småningom så satte överståthållaren Torsten Nothin stopp för det. Kurt Hajby skickades till Tyskland under kriget, där Nothin hoppades att tyskarna skulle upptäcka Hajbys sexuella läggning och på så sätt helt enkelt eliminera honom. Vi vet ju i dag, att nazisterna sände inte enbart judarna till utrotningslägren, här fanns även zigenare, utvecklingsstörda och homosexuella. Judarna märktes med en Davidstjärna, medan de homosexuella märktes med en rosa lapp.  
 
Förre justitieminister Lennart Geijer avslöjades även han med fingrarna i syltburken. Geijer besökte nämligen prostituerade, detta medan Säpo väntade i sina civila bilar.
 
Tilläggas kan också, att när avslöjandet om bordellhärvan kom 1978-79, så pekades en mängd politiker ut som kunder. Även här kan man klart konstatera att männen i detta fall också avslöjades med byxorna neddragna.
 
Jag utsattes för en tafsande dam när vi spelade uppe på Dundret i Gällivare på 90-talet. En kollega till mig blev väldigt förvånad och ställd, när en okänd kvinna kom fram till scenen och tog honom på hans mest intima delar mitt under en låt. Nere på dansgolvet visade hon senare upp sina mest privata delar. Det här hände under en spelning i Kalix. En annan kollega tappade nära på hakan när en kvinna kom fram till honom och frågade rakt ut: "Ska vi kn....
?" Jojo, kvinnor kan också.
 
Roger 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0