Det finns inget politiskt ledarskap i landet

Det finns noll i handlingskraft. Den regering som (tyvärr) fortfarande sitter i Rosenbad är handlingsförlamad, i en tid där vi behöver lite jävlar anamma och raka rör i det samhälle som mer och mer börjar likna en ren krigsskådeplats. Hade Stefan Löfven varit sjökapten på ett vresigt och stormigt hav, så hade fartyget varit förlist sedan länge. Det hade med andra ord vilat ibland tången på havets botten.
 
Det går icke en enda dag utan svarta tidningsrubriker, som spyr ut ord som: SKJUTNING, MORD, EXPLOSIONER, VÅLDTÄKTER. Och mitt i kaoset så upprepar statsministern sitt inövda mantra: DET ÄR OACCEPTABLET. Det har börjat smitta av sig på hans partikamrater. Häromdagen så var det dags för Mikael Damberg att i TV-rutan komma med ett inlägg i debatten om våldet: DET ÄR OACCEPTABELT. Som ni ser så var Dambergs version ett plagiat av Stefan Löfvens analyser.
 
Om en miljon svenskar gick ut på gator och torg och med buller och bång krävde åtgärder, då är jag rätt säker att det började hända saker. Men nu är det svenska folket inte av den kalibern, istället så sitter man hemma och svär framför televisionsapparaten. Vi svenska män och kvinnor, vi är alldeles för fega. För tänk vad skulle grannen säga? Usch fy och skäms. Så gör inte en riktig svensk.
 
Roger  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0