Blunda så är alla problemen borta...

Tänk så beklämd man blir då alltför många praktiserar den primitiva metoden att blunda, så är alla problem borta. En liten pojke i 4-5-årsåldern misshandlas av sin far (i uppfostringssyfte?) på en video som är utlagd på fb. När man nämner det så blir man ifrågasatt. Konstigt, inte ett enda avståndstagande av dem som upprörs pga att man kanske råkar visa hur den grymma världen ser ut där utanför, inte bara utanför utan även här i landet. Det är nu som det gamla ordspråket passar in: Skjut inte på budbäraren.
 
Titta bort, jag vill inte se, oj så hemskt. Kanske vi ska sluta se på nyheterna i tv också? Vi kan sluta ta del av den verklighet som finns runt omkring oss? Vi kan ju blunda i 10 minuter då finns inga krig och terrorister kvar? Om det hade varit så väl. Tyvärr så fungerar det inte så, kanske i drömmen. På tal om den lilla killen, så var det ingen som visade den allra minsta oro över honom. Jo jag gjorde det. Ibland trampar man på ömma fötter. Det kommer jag inte att be om ursäkt för.
 
Barn uppfostrar man med kravlös kärlek. Det fick jag lära mig. Inte genom slag och förolämningar. Resultatet av sådana grymma fäder blir att deras avkommor blir till trasiga vuxna. I värsta fall till mordmaskiner som i religionens namn rensar bort dem som anses som icke troende. Jag är så less på den här flockmentaliteten bland så kallade civiliserade människor. Ett barn är ett barn, som skall behandlas som ett barn. Inte som en framtida terrorist.
 
Roger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0