"Det är oacceptabelt!"

Undrar hur många gånger "Det är oacceptabelt" har använts av Löfven och hans ministrar. Om något är "oacceptablet" då handlar man, man visar sin handlingskraft och inte bara pytsar ut meningslösa fraser och ord. Så sent som igår satt Mikael Damberg med gravallvarlig min i tv-rutan och sa (för vilken gång i ordningen vet jag inte) "Det är OACCEPTABELT".
 
Men herregud visa då att du menar det du säger. Ni börjar bli tjatiga. Hur än mycket oro och våld som idag finns på våra gator, hur än många oskyldiga som får sina liv förstörda så hasplar dessa nickedockor ut den där frasen återigen: "Det är oacceptablet". Undrar om det är där ute på sossarnas Bommersvik som man lär ut den där "papegojgrejen?"
 
Nu senast fick vi återigen nyheter om detta onödiga sjuka våld, när två ungdomar utsattes för grov misshandel och våldtäkt på en kyrkogård i Stockholm. Hade det inte varit för ett vittne så hade två oskyldiga tonåringar blivit levande begravda. Senare har Mikael Damberg mage att ännu en gång fälla sin invanda kommentar: "Det är oacceptabelt". Nå, har du sagt A måste du säga B.
 
Fy för er! Jag vill även spy på er! Handligsförlamningen är total. Landet lider ju. Medborgarna måste ibland ta lagen i egna händer. Se bara vad som hände uppe i Vidsel. Tvåhundra Bulgarer invaderade den lilla byn. Det blev kaos. Man brände bilar, man stal, många gånger så var det deras barn som de vuxna manade på att tjuva ur byns affär. Här klämde några ansvariga personer in "Det är oacceptabelt".
 
Jag är less på hela den här tragiska cirkusen med Löfven som en misslyckad cirkusdirektör. Så fort jag ser karl´n så får jag frossbrytningar. Det enda positiva är att språkröret Lövin har packat ner sitt gröna gräs och åkt sin väg. MP ett parti på ca 4% som står som fältherre och pekar med hela handen. Fyra procent? Vart tog demokratin vägen? Jag har en känsla av att det är MP som styrt och ställt i den Löfvenska regeringen till max. Det här landet håller på att däcka totalt. Synd är ju det med tanke på att Sverige var ett välskött och tryggt land före invasionen av MP och alla inkompetenta ministrar vars enda syfte är att kasta hela välfärden på ett skrotupplag.
 
Det är OACCEPTABELT!
 
Roger Lindqvist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0