JULDAGEN 25/12 1972

Kl är halv 1 på eftermiddagen, mamma, pappa, morfar och jag är bjudna hos Malin och Gösta Lidman i Blåsmark. Dom andra, Elly och Sune skulle ha främmande, Gerd och Henning ska åka till Boden till Hennings bror Folke och hans fru Gun-Britt. Hennings mamma och pappa, Astrid och Valle samt hans syster Ingrid och svågern Torbjörn ska också dit.
 
Julaftonen var mycket trevlig. Jag fick det jag hade önskat mig. En bandspelare (Telefunken) med inbyggd mikrofon. Sitter här på mitt rum med bandspelaren. Mamma och pappa har varit på promenad, och när dom kommer tillbaka så åker vi till morfar med några stolar som vi lånade. Förutom bandspelaren så fick jag Tage Erlanders memoarbok av Gerd och Henning. Den hade jag faktiskt önskat mig. Jag fick även Tabackflaska, sånt som man häller i håret så att det ska lukta gott. Det var bra att jag fick en ny, för igår på julaftonen så gjorde pappa slut på min gamla.
 
Jag är nöjd med mina julklappar. Kusinen Robert och jag var tomtar igår. Det gick riktigt bra med julklappsutdelningen. Nu for mamma och pappa till morfar. Jag ska fortsätta att kolla min Telefunken-bandspelare här på mitt rum.
 
Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0