Röstkupp i "Tio i topp"

Här är Lenne och Lee Kings som ligger etta i "Tio i topp"  med "Stop the music". fr v Olle Nordström, Bjärne Möller, Lasse Sandgren, Lenne Broberg och Bengt Dahlén.
 
Veckans Tio i topplista kan bli ogiltigförklarad!
Georg "Tuppen" Eliasson, chef för radions underhållningsavdelning skisserar den tänkbara lösningen av fallet Lee Kings och den röstkupp i lördags. Bandet planerar att göra om kuppen nu på lördag i Säffle. Men det har man troligen inte mycket för - i en ny lista som enbart redovisar rösterna från Stockholm, är inte Lee Kings med!
 
Eliasson:
    - Vi gör allt för att hålla programmet fritt från sådana här kupper. Själfallet måste vi vidta åtgärder om det visar sig att tidningsuppgifterna från Malung är riktiga. Vad vi ska göra besluts i eftermiddag.
 
Lee Kings ligger etta i veckans lista. Det beror på att praktiskt taget samtliga röster i Malung gick till bandet. Men om det blir så som Eliasson vill, att Malungsjuryns röster blir ogiltiga - då åker Lee Kings helt ur den nya listan!
 
I så fall gäller bara Stockholmsrösterna. Och i den listan fick inte Lee Kings plats. Bandet får alltså inte vara med i den kommande omröstningen på lördag i Säffle. Man kommer inte att ha så mycket för att man försöker göra om kuppen där. Med en spelning på plats dagen innan...
 
Lee Kings popularitet i Malung berodde på att bandet medverkade i en popgala dagen innan på platsen.
 
---------------------------------------
Expressen ¤ tisdagen den 11 januari 1966

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0