Lördagen den 12 januari 1974 kl 12.20

Hej! Jag blev ju ombedd häromdagen att hoppa in som vikarierande trummis i Rolf Åhmans orkester. Detta på grund av att Mats den ordinarie trumslagaren skulle resa bort. Igår så kom den stora dagen. Det blev en spelning i Boden på Torpgärdans travrestaurang "Spiltan". Det gick mycket bra! Det var härligt... jättehärligt. Rolf Åhman och hans fru Britt skjutsade hem mig efteråt. Min ordinarie kapellmästare Harry Berglund ringde mig i morse, han ville veta hur det hade gått. Han hade fixat bromssystemet på vagnet. Han ringde samtalet från en telefonkiosk antar jag.
 
Ikväll lördag spelar Rolf Åhmans på Bergnässkolan i Bergnäset, Luleå. Mats är med skulle jag tro. Erik Lundberg, trummis i Kjell-Bertils var och dansade på "Spiltan" igår. Han gjorde tummen upp för mitt trumspel. Han var nyfiken på mina nyinköpta Ludwig Vistalite-trummor. Han ville testa dem. Erik spelar också på Ludwig, han köpte trummorna för nåt år sen.
 
Min syster Gerd lägger upp håret på mamma fnv. Mor har varit och handlat på Lundmans. Pappa han jobbar till kl 2 idag på fabriken. Kusinen Sune och jag sjöng tillsammans hemma hos honom i Vidsel. Han tyckte det lät bra. Faster Sigrid bjöd på pitepalt. Sune hade skaffat sig en kattunge, det finns även en hund i familjen. Hasse Eriksson kom också dit på paltmiddag. Sune kom och hämtade mig i fredags med Rolfs svarta merca vid 13-tiden.
 
Roger.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0