The Flames - Piteå /1964

"The Flames" i sitt nuvarande utseende. Fr v Tommy Jonsson (trummor), Billy Bergström (kompgitarr), Arne Johansson (elbas), Kjell Dahlberg (sologitarr) och Håkan Lundberg (orgel).
 
Pitegruppen "The Flames" har i dagarna fått ett nyförvärv, dvs man består nu av 5 man. Nykomling inom musiklivet kan man inte säga att nyförvärvet Håkan Lundberg är. Han har nämligen varit med i Filadelfias stråkorkester i 7 år.
 
    - Det går inte i längden att bara ha gitarrer, säger gruppens "boss" Billy Bergström, därför försöker vi nu med orgel. Något offentligt spel på 3-4 veckor framöver blir det inte. Det behövs nämligen en tid att "spela in" en ny kille.
 
"Flammorna" kommer eventuellt att fara till Stockholm vid jultiden eller efter nyår. Underhandlingar är i full gång. Dessutom hoppas grabbarna på att få tag i en ny bil.
----------------------------------------------
Piteå-Tidningen ¤ November 1964.
 
För nåt år sedan kom jag i kontakt med en kille som jobbat inom musikbranschen nära popbandet Tages. Han berättade att han hade lyssnat på The Flames på Nalen och att han var imponerad.
 
Kjell Dahlbergs bror Erling spelade jag tillsammans med i dansorkestern OPUS på 90-talet. Erling var också en gång popmusiker, dels i The Tramps från Piteå så även med rätt så välkända Ragges från Luleå. Erling har också spelat klaviatur i dansbandet Focus 5 som var hemmahörande i Piteå.
 
Roger.
 
Roger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0