Nära och mycket kära

Dagen har varit fylld med barnbarnen Malte och Loke. När vi hade skjutsat hem två av barnbarnen så ringde ett annat barnbarn Max och beställde plättar. Sagt och gjort, farmor ställde sig vid spisen och fixade Max´beställning vilken även transpoterades till hans hemadress. Max verkade nöjd. Det gjorde även Max´katt Sam-Sam som vi har skött om medan Max och hans mor och far varit i sin stuga i Malå och fiskat upp granna aborrar.
 
När vi kom hem så ringde sonen Daniel och frågade om vi var hemma. Det var vi. Detta gjorde att Daniel, Linda och Mateo kom på besök. Mateo är en kille full med liv, som nyfiket undersöker allt intressant allt det som finns i farmor och farfars lägenhet. När familjen Lindqvist/Jonsson hade åkt sin väg dröjde det inte så länge innan vi fick nytt främmande. Nytt och nytt. Det var Andreas, Caroline, Malte och Loke som tittade in för en kopp kaffe och fikabröd.
 
Max ville komma för en övernattning under veckan, det ser vi fram emot. Under kvällen har jag sett på "Kulfadern" med allas vår Robert Gustafsson. Jag fick ett stort rött varmt hjärta av Robert Gustafsson som svar efter att jag recenserade hans tv-program. Elisabeth har bakat en go´sockerkaka som jag naturligtvis har avsmakat. Kjell Andersson min gamla fd musikantkollega från Kjell-Bertils har också hört av sig.
 
Hans son Andre´Andersson är trummis i pitebandet Avant som släppt en video på låten "Älgjakten" som Andre´sjunger. Det var det som Kjell ville berätta om. Även min gamle polare Hasse Eriksson i Rolf Åhmans ringde idag. Han beklagade sorgen efter Ulla-Mais död för tre veckor sedan.
 
Snöat har det också gjort. Typiskt aprilväder. Vi har också handlat lite småsaker på Ö & B idag. Avfettning, svampar och spolarvätska som kommer väl till pass eftersom våran en gång så röda Toyota har förvandlats till en brun smutsig Toyota. Jag åker till sonens lanbruk nån av dagarna för att tvätta bilen ren.
 
Roger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0