Onsdag 4 januari 1984 kl 18.50

Andreas sitter i sin stol och tuggar på sin "tutte". Elisabeth sitter och sorterar upp en massa kort som har legat slängt i en låda. Andreas han pratar och pratar dvs pratar det gör han, men exakt vad han säger det hörs inte så där jättebra. Ett ord som han med förtjusning använder ganska ofta det är "IA". Kusinen Ida alltså.
 
Elisabeth har varit på mödravård, men det var ju igår, trodde det var i morse, men Elisabeth gav mig en tillrättavisning. Den 30 maj detta år är det meningen att den nya familjemedlemmen Lindqvist ska komma. Hoppas det går bra. Jag tror att det blir en pojke till. Elisabeth hoppas på en flicka. För Andreas spelar det ingen roll, huvudsakligen är att han får ett syskon att leka och busa med.
 
Just nu så har vi två katter i huset. Sessan har fått en kompis som kommer från Vistträsk. Han heter Kisse kort och gott. Kisse skulle avlivas men han fick ett hem hos Ulla-Mai och Roger Sandberg. Elisabeths syster och hennes man. Ulla-Mai och Roger skulle söderut, under tiden så är Kisse inackorderad hos oss.
----------------------------------------
 
(Den nya familjemedlemmen kom inte den 30 maj. Han föddes den 10 juni 1984, pingsthelgen. Det blev en pojke som fick heta Robert. Han fyller 37 år nu till sommaren. Andreas, som enbart kunde säga "IA" fyller 39 år den 13 februari 2021. Lillebror Daniel, blir 34 år den 20 januari 2020. Det blev ingen flicka. Den enda flickan som kom, var barnbarnet Norah som föddes 2008. Resterande barnbarnsskaran är pojkar: Max, Malte, Loke och Mateo.)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0