Söndag 21 januari 1973

Klockan börjar närma sig halv 3. Mor och far har tagit sig en middagstupplur. Gerd sitter nere i vardagsrummet och pratar med sin kusin Karin. Själv så sitter jag uppe i mitt rum och skriver detta. Tv:n är på därnere, det är från skridskotävlingarna i Davos. Det är Sverige, Norge och Holland som tävlar, med Ard Schenk i spetsen. Det har kommit mycket snö de senaste tre dagarna. Det har snöat idag också.
 
Gerd och jag hade tänkt åka till Norrmalmia igår. Kusinen Sune ville att vi skulle komma, Rolf Åhmans spelade, men det blev att vi stannade hemma istället och såg på Elvis show från Hawaii. Det räckte ca en timme. Pappa och mamma kom hem efter ett besök hos Elsa och Ivan omkring 22.00 igår.
 
Erik och Essy följde också med in till Elsa och Ivan i stan. Sune låg och sov uppe på vindan. Efter klockan sex kom Sunes spelkompis i Rolf Åhmans, Hasse Eriksson förbi. Han hade sällskap av två tjejer. Dom gick upp på mitt rum. Jag och morfar satt och tittade på tv:n när president Richard Nixon svor presidenteden, för ytterligare fyra år. Gerd satt i köket . Sune ropade plötsligt att jag skulle komma upp. Så spelade vi några låtar. Efteråt så gick vi ner till köket för att fika. Gitarren, elbasen och förstärkarna tog vi ner för att fortsätta med spelandet. Sen så ringde Sunes pappa Valter för att prata med honom.
 
Roger.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0