Vart tog mitt Sverige vägen?

Det skjuts som aldrig förr i landet. Jag har just tagit del utav ett äldre par i Malmö som besköts i sin lägenhet en sen kväll. Idag läste jag om ett uttryckningsfordon som hotades av ett gangstergäng. Sverige har blivit ett tillhåll för mördare, våldtäktsmän och gangsters.
 
Man kan t.o.m. likna det som fnv händer med ett slags maktövertagande. Förr var det soldater med vapen och tanks som rullade in över gränsen. Idag är det utländska klaner av olika slag som tagit över stora delar av samhället. Svensken som medborgare i sig försvinner alltmer dag för dag. Vi tynar sakteliga bort. En utländsk krönikör hånar idag i sin krönika Claes Malmbergs satir i Parlamentet i förra veckan. Satir som vi svenskar sett genom årens lopp och skrattat och tyckt till om. Kanske dags för en research innan man skriver sin krönika. En av våra satiriker, Lars Vilks, har livvakter dygnet runt pga en teckning han gjorde för några år sedan.
 
Det finns många som vill se honom död och begraven, till och med vanliga svenskar. Det talar en hel del om hur vårt samhälle fungerar - eller inte fungerar - idag 2021.
 
Jag är bedrövad!
 
PS. MP bort ur svensk politik...
 
Roger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0