Varför är Ramadan så viktig för oss i Sverige?

Varför förintar man påskhögtiden medan man lyfter fram Ramadan? Vi lever i Sverige. Påsken är en stor kristen högtid liksom julen. Jag fick med egna ögon se en för mig bekant person boende här i landet som tog bort sin svenska flagga och flaggstång pga av att det fanns ett gult kors i flaggan. Jag kan även nämna att dessa personer var födda i ett annat land. Vi umgicks en hel del, vi hade intressanta samtal. Men det där med det kristna korset kunde man inte med.
 
Sverige, Danmark, Norge och Finland har ett kors i sina fanor. Jag har (tyvärr) den känslan att vi håller på att trolla bort vår egen svenska historia. Nu åsyftar jag Sverige. Och nej, jag är varken nazist eller högerextrem. Tvärtom! Istället för att diskutera fritt och öppet så har man klistrat fast en lapp i pannan på alla dem som har en annan åsikt i den här frågan. Vad blir då resultatet? Svaret är: TYSTNAD!
 
Som jag tidigare nämnt så finns tre mycket farliga ismer: NAZISM, ISLAMISM, KOMMUNISM. Jag kallar detta för rena irrläror. Icke alls människovänliga överhuvudtaget. Vad har då dessa farliga ismer skänt världen? KRIG, TERROR, FOLKMORD, KONCENTRATIONSLÄGER. Se vad som sker i Ukraina just nu. Jag pratade med en Vänsterpartist (som läser Norrskensflamman) personen påstod att det finns ingen kommunism i Sverige. Jag upplyste personen om att V:s ungdomsförbund kallar sig för kommunister.
 
President Putins bakgrund är i den ryska underrättelsetjänsten KGB. Ränderna går aldrig ur. Kolla vad som händer i Ukraina så ser ni svaret.
 
Roger.
 
PS. Vi firar Påsk och Jul i vår familj. Inte Ramadan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0