Samhället fungerar inte längre enligt Lena Mellin

"SAMHÄLLET FUNGERAR INTE LÄNGRE"
 
Så lyder överskriften till Aftonbladets politiske krönikör Lena Mellins inlägg idag.
 
Snälla fru Mellin, det är några år sedan samhället slutade att levera. Det är ingen större nyhet. Men ingen var direkt öppen för att lyssna. Vi har överfulla fängelser, vi har rekord i skjutningar och mord, vi har gangsters på våra gator och torg, utförd av personer med ett stort våldskapital som kryper allt längre ner i åldrarna.
 
Det finns ett problem; ingen ville höra talas om detta. Jag har även lagt märke till hur granskande journalister har vuxit sig starkare och starkare de senaste månaderna. Vanliga programledare exempelvis Tilde de Paula ställer många följdfrågor till representanter ur den sittande regeringen. Men var gömde ni er under de 8 åren då regeringen Löfvén satt på tronen? I stället så var statsminister Löfvén inbjuden till samma programledare Tilde de Paulas underhållningsprogram där hon sa smickrande saker som vore de hennes egen pappa. Stämningen var familjeär, flera miljoner mil bort från många av de följdfrågor som hon hade kunnat ställa.
 
Det är som min far brukade säga: Det är skillnad på lort och pannkaka. Jag själv skulle vilja använda ordet falsk. Även odemokratisk.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu när S och MP inte längre sitter i regeringen passar det på att börja gnälla från dessa S-sympatiska mediehus. Som att det är Kristerssons regering som har satt oss i den sits vi nu är i!
Hyckleri från media som i alla tider har skyddat och gullat med sittande S-regeringar!

2022-12-27 @ 04:43:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0