Hjärtinfarkt!

Det är snart fyra månader sedan jag fick min hjärtinfarkt. Det var den 10 oktober förra året som jag åkte in på akuten med värk i min vänstra arm och ett tryck över bröstet. Inflammation, trodde jag, eftersom jag har haft problem med armen tidigare. Men när jag såg alla allvarliga miner av både läkare och sjuksköterskor omkring min säng, förstod jag att det där med inflammation kunde jag glömma.
 
När den kvinnliga läkaren sa att ambulansen var på intågande för vidare transport till hjärtintensiven vid Sunderby sjukhus, så var jag så illa tvungen att acceptera det som var. "Får jag ringa hem?" sa jag, och det gjorde jag. Det var hustrun som svarade. "Hej, jag vill bara säga att jag har tydligen en pågående hjärtinfarkt, jag vill bara säga att jag älskar er alla".
 
Då satt de tre sönerna hemma i vår lägenhet hos Elisabeth. Det dröjde 4-5 dagar innan jag fick åka hem. Jag har aldrig ätit så mycket medicin som jag gör just nu. Vissa av dem ger mig biverkningar. En av tabletterna orsakade stickningar i min högra sida av kroppen. Från huvudet ner till foten. En annan medicin orsakar muskelvärk. Pga detta var jag tvungen tacka nej till spelningen med Joe´s Combo i Umeå för ett tag sedan.
 
Under sommaren 2021 var jag ute på Carros och Antes stuga på Hattudden och travade ved. I massor. Till och med på midsommaraftonens kväll kärrade jag in ved i deras vedboda. Tänk om jag hade vetat vad som väntade. Jag klippte också en stor björkhäck hemma på tomten där Carro och Ante bor/bodde. Tänk om jag hade vetat...?
 
Men det gick bra. Jag sitter ju här just nu.
 
Nån däruppe måste gilla mig.
 
Roger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0