Nergrävda journalister, som nu blivit uppgrävda

Julia Kronlid, vice talman i Sveriges riksdag har berättat att hon är en troende kristen. Även talmannen i vår riksdag Andreas Norlén är troende kristen. Julia Kronlid som tillhör SD har blivit ordentligt jagad av våra journalister som nära på tryckt upp henne mot väggen och i mina ögon förlöjligat henne. Vad dessa tydligen obildade reportrar/journalister har missat, är att Sveriges land kristnades i början av 900-talet.
 
Kristendomen är våran stadsreligion. Även kung Carl XVI Gustaf tillhör den kristna tron. Det gör i stort sett hela den fria demokratiska världen. De journalister som nu verkar väldigt på alerten att börja gräva fram sina sensationer, var under 8 år nergrävda. Men efter valförlusten har man börjat använda både spade och hacka, för att sätta de borgeliga politikerna ordentligt på pottan. Man har med andra ord använt sin grävande journalistik mer på de sistlidna veckorna än vad man gjorde under de 8 åren som den förra regeringen satt på sina poster.
 
Julia Kronlid berättade bestämt i en TV-intervju att hon inte skäms över sin tro. Det vore istället mer passande för journalistkåren att gräva i den sk "tro" som IS-terroristerna hade när man reste till Syrien och avrättade män, kvinnor och barn. Man kan även starkt ifrågasätta en religion där man äger rätten att gifta sig med 8- åriga flickor. Eller där man även kan mörda alla otrogna.
 
Roger.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0