NYSTART

Låt demokratin ha sin gång, det är mitt svar till alla dem som för tillfället skriker sig hesa på grund av att en borgerlig regering nu tar över makten fyra år framöver. I 8 år styrdes Sverige av en konstellation där gängkriminaliteten med våldtäkter, skjutningar blev till vardag. Det enda åtgärder som den i mina ögon förlamade regeringen åstadkom var att lyfta fram ordet oacceptabelt. Sedan hände ingenting mer annat än att mördandet fortsatte till nya hemska höjder.
 
Det vi nu ser framför oss, är vad det svenska folket själva har bestämt. Alla rop på att inte släppa fram Ulf Kristersson som ny statsminister känns som ett odemokratisk händelse i och med att det svenska folket har bestämt hur man vill ha det. Här måste alla skrikhalsar endast ta och acceptera valutgången till 100%
 
Efter mandatperiodens slut står det var och en fritt att summera det som hänt i samhället. Är det bra eller dåligt? I så fall får man väl rösta därefter. Men just nu så är det endast att invänta och framförallt ge den nya regeringen en chans att försöka förverkliga sina vallöften. Sverige behöver definitivt en nystart. I kvällens TV-nyheter kom information om det 53:e dödsoffret efter en skjutning och avrättning i Göteborg.
 
Det är på ren svenska inte klokt och friskt det som händer. Kan man nu bara infria sina löften om hårda tag mot kriminaliteten är det endast att tacka och ta emot.
 
Roger Lindqvist

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0