Hur skall detta sluta?

Fyrtioåtta (48) döda i skjutningar hittills i år, en siffra som troligen kommer att bli ca 60 vid årets slut säger Rikspolischefen Anders Thornberg. Till detta brutala, kan tilläggas att det under året även har varit 71 sprängningar. Då har vi inte räknat in alla våldtäkterna. Idag lever många vanliga svenskar i skräck, dels för att vistas ute efter mörkrets inbrott, men även för riskerna att våldet gör "hembesök" dvs tränger sig in i din bostad. Att föregående regering ingenting gjorde under sina 8 år vid makten är helt otroligt. Jo, när jag tänker efter så gjordes en sak: man skyllde ifrån sig.
 
Det är nära på ångesframkallande när man kommer i kontakt med en person som vidhåller att så här har samhället jämt sett ut. I sådana här fall är det ingen ide´ att föra ett vettigt samtal med personen ifråga. För det finns inget vett i det. Dessa personer gör mig rädd. Ungefär som att åka i en taxi med en chaufför som är både blind och döv.
 
I det här landet är det mer fokus på vita medelålders män som sitter för bredbenta i en fåtölj. Jag är både vit och medleålders och sitter ibland bredbent i soffan eller fåtöljen härhemma. Jag anses som mycket mer farlig än de vettvillingar som springer ute på gatorna och mördar människor. I mitt belastningsregister finns 3-4 fortkörningar samt vid två tillfällen inget bilbälte när farbror polisen stoppade mig. Mina brott ligger väldigt långt tillbaka i tiden så jag har nästan glömt bort dem.
 
Roger.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0