LÖRDAG den 23 september 1989 kl 19.45

Daniel sover sen halv sju. Andreas och Robert är fortfarande vakna. Dom sitter här vid bordet och äter kvällsmål. Kl 07.00 i morse så kom redskapsbodan, det var Björn Landberg som kom i en baklastare med långgafflar. Hans fru följde också med i personbil som hon körde. Stugan ställdes ner på plintarna som jag satt ut och det gick bra. Dörren hade blivit lite sned och trång så han återkom senare på dan. Men det gick inte så bra. På måndagskvällen skulle han titta förbi igen. Har hunnit måla den också. Ringde Bengt Wennstig och hörde hur jag skulle grunda den. Han gav mig råd att späda ut målan med ca 20% vatten första varvet. Så nu är första varvet gjort. Det vita ska  jag göra sen.
 
Sune och Anita kom hit nu på eftermiddan vid 16-tiden. Sune skulle hämta virke från mitt gamla uthus, virke som jag skulle kasta bort. Han skulle upp till Hortlax för att titta på några bräder som han ska ha till golvås i huset i Lillpite. Det var en man på Sörbyvägen bredvid skolan som skulle sälja. Men det visades sig vara rätt undermåligt så det blev ingen affär.
 
Andreas hade hela tomten full med lekkompisar, det var pojkarna från andra sidan av Hortlaxvägen som kom och hälsade på. Det var Samuel Sandström som Andreas går i skolan med. Sen var det en hel radda till. Samuels mamma var hit med dom. Sune erbjöd sig att koppla ljuset i den nya bodan. Han hade sina grejer hemma som jag skulle få. Så jag följde honom hem och hjälpte honom att lossa virket. Sen så for vi tillbaka till Hortlax, och kopplade och gjorde lite förarbete.
 
Jag ska hämta en kabel på jobbet som jag har i mitt skåp. Robert följde också med till Sjulnäs. Han och Magnus åt glass i bilen. Elisabeth har planerat att se filmen En officer och en gentleman nu ikväll. Sen så visas den andra delen av TV-serien "Det var då" med kusinen Roberts sambo Jeanette Holmgren i en av huvudrollerna. Strax så blir det tandborstning på våra söner. Det brukar gå bra, fast yngsta sonen Daniel tjorvar ibland. Han är 2 år och 8 månader gammal.
 
Roger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0