LÖRDAG den 23 september 1995 kl 16.35

Har varit på loppis i Sjulnäs idag. Jag, Ante, Daniel, farmor och farfar. Daniel köpte en ljusstake för 1 krona. Samt en vas för 5 kronor och ett keramikkrus för 3 kronor. Sen så for vi på "Gåvan" i Piteå där köpte han ett litet glas för 2 kronor. När vi kom hem så sålde han vasen till Elisabeth, glaset sålde han till mig men kruset det fick jag. Nu har Daniel kvar ljusstaken och ljuset. Själv så köpte jag några böcker på loppiset i Sjulnäs. Jag fick en flaska med patentkork av pappa för 20 kronor. Gerd skulle också få en liknande. På Gåvan i Piteå köpte jag en stenkaka med Thore Skogman samt två böcker. Ulla-Mai och Elisabeth träffade vi på Gåvan. Ulla-Mai (svägerskan) har just åkt hem.
 
Onsdageftermiddag hände en olycka på Sundsgatan i Piteå. Det var en äldre man som skulle korsa vägen, en bil körde förbi på övergångsstället, mannen ramlade i bakdelen på bilen. Han fick svåra skador, jag såg honom ligga på gatan med sitt huvud på trottoaren. Han dog senare på Piteå lasarett. Det visade sig vara en farbror till Bosse Eklund som jag jobbar med. Han hette Erik Eklund och var 78 år. Pappa sa att han hade jobbat tillsammans med honom.
 
Gerd och Stig-Arne var hos oss igårkväll. Vi tittade på cancergalan på TV4. Gerd och Stig-Arne åkte hem vid 21.30-tiden. Henning Höglund fyllde 50 år förra helgen. Henning min fd svåger. Sonen Mattias berättade att Henning öppnade en flaska alkohol som han köpte 1967. Den har han sparat till sin 50-årsdag. Den avsmakades på hans högtidsdag.
 
/Roger

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0