Skrämselpropaganda

I tonåren läste jag många tidningar. Piteå-Tidningen, Norrbottens-Kuriren, Norrländska Socialdemokraten, Dagen Nyheter, Svenska Dagbladet, Norra Västerbotten, Aftonbladet, Expressen.
 
Idag ögnar jag igenom Aftonbladet och Expressen på nätet. Prenumerationen på Piteå-Tidningen har vi sagt upp. Till och med sonens svärfar som jobbade i 50 år som pressfotograf på Piteå-Tidningen läser den inte idag. Några av våra bekanta har också slutat läsa "Paltbladet".
 
I många av de uppräknade tidningarna pågår en ren skrämselpropaganda som jag har väldigt svårt för. Därför så skummar jag som hasigt igenom de större tidningarna idag. Sätter man sig sedan framför TV:n för att se nyhetssändingarna, så är det samma där. Idel propaganda av det mest negativa sätt. Inte konstigt att folk mår dåligt.
 
Dagen efter valet skrev en person på nätet "Avgå Kristersson". Jag har väl aldrig tidigare varit någon förespråkare för Ulf Kristersson, men jag var ändå tvungen att försöka få en förklaring och hur den här damen tänkte i sin kommunistiska värld. "Avgå? men karl´n är ju inte tillsatt än, Hur menar du?" Jag fick inget svar.
 
Damen ifråga har ibland delat urklipp från Norrskensflamman. Vilket jag i min värld inte kan förstå. Vi pratar mycket om nazism, vilket är bra. Men vi borde väl även gå till botten med kommunismens illgärningar. Dessa två "ismer" utrotade oliktänkande människor som har satt sina spår i den tid som vi nu lever i. Därför borde kommunismens helvete också få en stor och given plats i det allmänna diskussionsrummet 2022.
 
Något är galet!
 
Roger

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0