En gång var Sverige mitt land

När ungdomar på 15-16 år hänger en taxichaufför, och sakta ser på när mannen i ångest kämpar för sitt liv, då blir jag rädd. Om inte då detta är ett allvarligt samhällsproblem, ja då vet jag inte.
 
För några år sedan då IS-krigarna från Sverige åkte till Syrien för att mörda män, kvinnor och små barn då brydde sig ingen nämnvärt. Vissa av de IS-medlemmar som bodde i Sverige åkte hem för att få ta del av vårt sjukvård för att senare åka tillbaka och fortsätta sina mordorgier. Svenska politiker stod som stora frågetecken. Den enda åtgärd som fanns det var att man meddelade mördarna att de kunde ringa (om de ville) för samtal. Ibland bjöd man på kaffe och bullar.
 
Det fanns inte en grävande journalist värd namnet som ifrågasatte dessa sinnessjuka handlingar. Kan tänkas att de grävande journalisternas spadar hade gått sönder?
 
Men när folkkära Carola Häggqvist påtalar att hon är orolig över det som händer i Sverige, då tittar exempelvis Alex Schulman fram ur sin håla och antyder att hon liknar Jimmie Åkesson. Har ni läst Kejsarens nya kläder av H C Andersen, så finns här stora likheter. Domen kommer en dag att bli hård över alla dem som "inte såg".
 
Roger.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0