Kommunismens mörka historia

I ett TV-program strax före valet förra året, uttalade sig en kvinnlig V-politiker så här: GLÖM INTE ATT V HAR EN STOLT HISTORIA.
 
Varpå programeldaren snabbt kontrade: HAR MAN EN STOLT HISTORIA MED MILJONER DÖDA I EN DIKTATUR SOM VAR OCH FORTFARANDE ÄR I DET FORNA SOVJETUNIONEN. STALIN VAR EN BÖDEL SOM AVRÄTTADE BÅDE SLÄKTINGAR SOM ANNAT FOLK SOM INTE HÖLL MED HONOM. JAG FÖRSTÅR INTE HUR MAN KAN VARA STOLT ÖVER DET?
 
Personligen så tycker jag att kommunismen har mycket att förklara. Kommunism förknippar jag med diktatur. Det pratas mycket om SD:s mörka historia. Vilket jag tycker är rätt i ett land som kallar sig för demokrati. Men varför i herrans namn undersöker man inte den kommunistiska historien som bjuder på lika mycket död och lidande, ibland även mer?
 
I det här landet som håller på att gå överstyr, kallas varje person som ifrågasätter den hemska kriminaliteten för nazist. Nu senast Carola Häggqvist, man sa inte nazist men man ville göra henne till åtlöje. Men det är ju sant det hon säger. Vad har hänt er alla som vägrar se det som händer i vårat land? Jag fattar noll. Är ni så förblindade att ni inte ser farorna. Eller vill ni inte se? Ni borde undersökas hela bunten. Börja med Alex Schulman.
 
Roger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0